Καλλυντικά

Η ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Θεραπεύει και αναπλάθει τον ιστό του δέρματος. Αναπλάθει τα κύτταρα που είναι φθαρμένα από τον χρόνο. Αντιμετωπίζει τα ηλιακά εγκαύματα. Είναι αντιηλιακός δείκτης 2-3 βαθμών.

Λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα. Αντικαθιστά το μακιγιάζ.

Αποτρέπει την γήρανση του δέρματος, διώχνει με φυσικό τρόπο τις καφέ κηλίδες από τα χέρια και το λαιμό, αφαιρεί τις ρυτίδες και αναγεννά το δέρμα, προλαμβάνει την φωτογήρανση όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του. Αντιμετωπίζει την ακμή, τις ραγάδες, τις αιμορροΐδες, καταπολεμά τον επιχείλιο έρπη, καταπολεμά τις στοματικές ασθένειες  όπως ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, εξαλείφει την κακοσμία του στόματος, την ξηροστομία, ονυχομυκητίαση, πόνους στο αφτί, κάλους, κράμπες, μπούκωμα της μύτης, πιτυρίδα και πονόλαιμο.

Επίσης ειναι κατάλληλη για τα τσιμπήματα εντόμων (μέλισσες, σφήκες, κουνούπια), τσουκνίδες, εγκαύματα, εκδορές, μελανιές, τραυματισμούς θα διαπιστώσετε άμεσα της θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης.

Η ψωρίαση είναι μια συχνή πάθηση της εποχής μας. Ενοχοποιούνται πολλοί παράγοντες  και εμφανίζει εξάρσεις και υφέσεις. Η αλόη σε μορφή ζελέ και χυμό εσωτερικής λήψης ανακουφίζει. Θέλει όμως υπομονή αφού τα αποτελέσματα της θεραπείας αργούν να φανούν.

«Όποιος φροντίζει καθαρά να διατηρεί τ'αγγεία ως τα βαθεία γεράματα θα'χει καλή υγεία!»
Γεώργιος Ιωσήφ Σηφάκης
Scroll to Top