Αλόη Βέρα, Ιδιότητες και Οφέλη

Η ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ

Υπάρχει στην Αμερική το διεθνές επιστημονικό συμβούλιο της Αλόης. Είναι μια υπεύθυνη αρχή για ζητήματα ποιότητας και ελέγχου. Ασχολούνται σήμερα τα πιο σημαντικά επιστημονικά μυαλά του πλανήτη. Έχουν καταλήξει μέσα από της μελέτες και έρευνες ότι η αλόη περιέχει το φάρμακο του ιού της αναοσοανεπάρκειας. Έχει σημαντικές ουσίες που διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τα κύτταρα Τ4 και τα λευκά αιμοσφαίρια που ενεργούν ως αντίδραση στις μολύνσεις.

Ο χυμός της αλόη σήμερα τραβάει την προσοχή όλου το κόσμου και γίνεται μέρος στην καθημερινότητα λόγο των πολλών ευεργετικών της ιδιοτήτων.

Ο φυσικός χυμός της αλόης έχει την δύναμη και ικανότητα υποστήριξης θεραπείας οποιασδήποτε αρρώστιας. Η τακτική κατανάλωση ικανοποιεί την καθημερινή μας ανάγκη σε σίδηρο και ασβέστιο, ρυθμίζει τον κυτταρικό μεταβολισμό ενέργειας. Ως πεπτικό ένζυμα αφαιρεί την καούρα, την αίσθηση βάρους και την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση. Αποβάλει τα υπολείμματα καύσης, απομακρύνει τα οξέα, αποτοξινώνει και βελτιώνει τη ζωή του αίματος και έτσι επιτρέπει την αυτοθεραπεία του σώματος.

Επίσης αναλαμβάνει όλες τις βιολογικές απαιτήσεις του οργανισμού μας μέσω των ενώσεων των αμινοξέων. Δρα μέσω της συνέργειας. Διαθέτει ένα κινητό συνεργείο έτοιμο να προσφέρει σε κάθε σημείο του σώματος θεραπεύοντας τα αίτια και όχι τα συμπτώματα.

Κανείς μας δεν καταλαβαίνει τις σωματικές διαδικασίες. Οι κυριότερες θεραπείες είναι πάντα εκείνες που κινητοποιούν την φύση να κάνει την δουλειά της.

«Όποιος φροντίζει καθαρά να διατηρεί τ'αγγεία ως τα βαθιά γεράματα θα'χει καλή υγεία!»
Γεώργιος Ιωσήφ Σηφάκης

Πως φτιάχνουμε Φρέσκο Χυμό Αλόης!

Δείτε το σχετικό βίντεο για τον τρόπο παρασκευής φρέσκου χυμού αλόης.

Πόσιμο Τζελ Αλόη Βέρα

Είναι πλούσιο σε Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε ιώσεις.

«Αλόη είν' απο παλιά θαύμα αυτής της φύσης, πίνε και τον οργανισμό πολύ θα βοηθήσεις!»
Γεώργιος Ιωσήφ Σηφάκης
Scroll to Top