Αλόη Βέρα

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ BARBADENSIS MILLER ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ 100% ΦΥΣΙΚΗ

Καλλιεργείτε κάτω από τον ήλιο και το φως του κρητικού μπλε ουρανού.

Ο φυσικός χυμός της αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι υγιείς με φυσικά μέσα.

Είναι το θαύμα της φύσεις. Το δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο. Το σημείο που αγγίζει δίνει υγεία ευεξία και μακροζωία. Επεκτείνει την διάρκεια ζωής και καθυστερεί την κλίμακα θνησιμότητας στον διπλάσιο χρόνο.

Πρόταση. Για κάθε δόση 40 γρ. αλόης στύβετε το μισό λεμόνι και αναμείξτε το χυμό του με το χυμό της αλόης, Είναι ένα έξυπνο μείγμα, αντιβιοτικού, αποτοξινωτικού, αντιοξειδωτικού, αναλγητικού. Επιπλέον το λεμόνι είναι παράγοντας αντιμικροβιακού ευρέως φάσματος κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων . Ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων. Ρυθμίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση. Είναι αντικαταθλιπτικό και πολεμάει το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Πηγή: Ινστιτούτο Επιστημών Υγείας LLC819 Ν. Βαλτιμόρη

Η χρήση αλόης βέρα δεν παραμερίζει την αξιέπαινη ιατρική τάξη, τις μελέτες και γενικά την μεγάλη πρόοδο της ιατρικής επιστήμης. Ο Χυμός της αλόη βέρα δεν έρχεται να αντικαταστήσει τους γιατρούς και τα φάρμακα. Η επιστήμη δεν είναι αντίπαλος της. Το να μην εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας στην σύγχρονη ιατρική είναι πράξη άγνοιας από μέρους μας!

«Όποιος φροντίζει καθαρά να διατηρεί τ'αγγεία ως τα βαθεία γεράματα θα'χει καλή υγεία!»
Γεώργιος Ιωσήφ Σηφάκης

Κρητική Αλόη Βέρα!

Δείτε το σχετικό βίντεο για την καλλιέργεια της αλόη βέρα στην Κρήτη!

Αλόη Βερα η έκπτωτη βασίλισσα!

Αλόη βέρα η έκπτωτη βασίλισσα που γυρίζει από την εξορία που τόσο άδικα την είχαν καταδικάσει η αμάθεια και η πλάνη του κόσμου που έγιναν η αιτία να καταφρονηθεί τόσο η αλόη αλλά και τόσοι καρποί και βότανα που θαυματουργούν.

Η αλόη βέρα τολμά να ξεπερνά τους καιρούς της αβεβαιότητας και να υποστηρίζει τον άνθρωπο σε δύσκολες στιγμές. Μεγάλοι γιατροί και ερευνητές σήμερα αγκαλιάζουν νέες ιδέες, καινούργιους σύμμαχους στην υπόθεση θεραπείας. Ερευνούν νέους παράγοντες που προλαμβάνουν την ασθένεια και προάγουν την ευεξία.

Η αλόη βέρα, αυτό το φυτό, σχεδιάστηκε στο αστρικό πεδίου του φυτικού βασιλείου στην αρχή της γεωλογικής εποχής του πλανήτη με σκοπό την εκπλήρωση πολλαπλών λειτουργειών. Πρόκειται για ένα φυτό που μας θυμίζει την πορεία της ζωής και την εξέλιξη της. Είναι παρόν στην ζωή των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια ως πρακτικός βοηθός στις θεραπείες που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε ασθενή.

Η αλόη βέρα έχει θεϊκή προέλευση, παίρνει από την φύση την μορφή του άστρου. Η λέξη που μπορεί να ορίσει την αλόη είναι ΑΦΘΟΝΙΑ. Όλο το φυτό είναι γεμάτο από στοιχεία που καθαρίζουν τις τοξίνες και ξυπνούν ενεργειακές λειτουργίες του σώματος μας.

Ο χυμός της αλόης αυξάνει την κίνηση του εντέρου.

Η αλόη έχει χαρακτηριστεί το φυτό της ζωής. Χρησιμοποιείτε αιώνες τώρα και είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του φαρμακείου της φύσης σε όλους τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς.

Ζούμε ανάμεσα σε ένα χημικό ναρκοπέδιο. Συνθετικά χημικά είναι παντού στον αέρα που αναπνέουμε, στις τροφές, στα προϊόντα καθαρισμού, στα καλλυντικά. Όλα αυτά περνούν μέσο της εισπνοής του δέρματος και του πεπτικού σωλήνα και πρέπει να μεταβολιστούν. Το ανοσοποιητικό σύστημα μάχεται καθημερινά με χιλιάδες εχθρούς ως εκ τούτου χρειάζεται να τους μιμηθεί και να τους αντιμετωπίσει. Σε περίπτωση αποτυχίας αρρωσταίνουμε.

Η Ιατρική έρευνα, η βιοτεχνολογία και η γενετική κάνουν θαύματα σήμερα. Η επιστήμη της αντιγήρανσης εκπροσωπείτε από χιλιάδες γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Η ηλικία και το γήρας είναι άσχετα μεταξύ τους. Αυτό που μετράει είναι η ικανότητα, η λειτουργικότητα και η καλή  φυσική και διανοητική κατάσταση. Η μακροζωία χρειάζεται σκληρή δουλειά για να την αποκτήσουμε.

Ο Ανθρώπινος οργανισμός είναι προγραμματισμένος σύμφωνα με τον γενετικό του κώδικα να ζει 120 χρόνια. Η νεότητα του σώματος και του πνεύματος σήμερα πλέον είναι γεγονός ακόμα και στην ηλικία τον 2 ετών. Μετά το 2020 ο κόσμος των 80άρηδων εφήβων θα είναι γεγονός. Ακούμε σήμερα ευχές γενεθλίων «να τα εκατοστίσεις», σε λίγα χρόνια αυτή η ευχή θα είναι ξεπερασμένη.

Βγήκαμε από μία σκοτεινή εποχή και ξεκινάει η αναγέννηση της συνείδησης.

Πέρασε η εποχή της άγνοιας.

Υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί στην ατμόσφαιρα που διευρύνουν τον εγκέφαλο μας. Θα είναι δύσκολο για τους ενήλικες, όχι στα νέα παιδιά, να συγκρατήσουν αυτήν την γνώση. Πριν 500 χρόνια οι κυριότερες αιτίες θανάτων ήταν η γρίπη η διάρροια, γαστρεντερίτιδες η πνευμονία και άλλα λοιμώδη. Τώρα και 20 χρόνια αιτίες θανάτου είναι οι καρδιοπάθειες , ο καρκίνος και τα εγκεφαλικά. Μετά από 20 χρόνια θα είναι οι αυτοκτονίες, δολοφονίες, τα τροχαία και τα αεροπορικά δυστυχήματα.

Για να ζήσουμε ευτυχισμένοι και ακμαίοι σωματικά και πνευματικά θα πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές στη ζωή μας. Είμαστε αδύναμοι και υπερεκτιμούμε τη ζωή αλλά ο θεός μας κάνει χάρη και μας δίνει παράταση. Δεν δημιούργησε ο θεός την ασθένεια ούτε τον θάνατο. Ήλθαν εκ’ των υστέρων ως καρπός της αμαρτίας.

  • Το σώμα μας είναι ο ναός του θεού.
  • Η ψυχή μας είναι η σύζυγος του σώματος.
  • Το σώμα μας είναι η καλύτερη εικόνα της ανθρώπινης ψυχής.
  • Το σώμα μας είναι το ομορφότερο έργο τέχνης.
  • Το σώμα μας δεν ψεύδεται ποτέ, λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν ούτε οι λέξεις.
  • Το σώμα μας έχει τη δυνατότητα της αυτοθεραπείας
  • Το σώμα μας είναι ντροπή να καταρρέει όταν το πνεύμα διατηρείτε.
  • Το σώμα μας μπορεί να αποβάλλει όποια αρρώστια, αρκεί να του δοθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
  • Για το σώμα μας η σωστή διατροφή είναι εγχείρηση χωρίς νυστέρι.

Μπορούμε να γίνουμε οι θεραπευτές του εαυτού μας. Η άσκηση είναι το καλύτερο ηρεμιστικό. Ο έρωτας είναι το αλάτι της ζωής, η αισιοδοξία, η αγάπη, ο καλός λόγος, το χαμόγελο δεν στοιχίζουν τίποτα αλλά αξίζουν πολλά. Να σκέπτεστε ότι δεν θα γεράσετε ποτέ, να σκέπτεστε και να ενεργείτε σαν νέος.

Η γήρανση είναι μια νοητική και ψυχική κατάσταση παρά σωματική.

«Αλόη είν' από παλιά θαύμα αυτής της φύσης, πίνε και τον οργανισμό πολύ θα βοηθήσεις!»
Γεώργιος Ιωσήφ Σηφάκης
Scroll to Top